Cahit Özkan’ın yerine gelen Yılmaz Tunç’un Türkçe Olimpiyatları’nda fotoğrafı çıktı

yılmaz tunç türkçe Olimpiyatları
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın istifasının ardından yerine getirilen AK Parti Bartın milletvekili Yılmaz Tunç’un Türkçe Olimpiyatları’nı öven paylaşımları ortaya çıktı.

Armağan Çağlayan’ın sosyal medyada konuğu olan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, iktidarın “FETÖ finansörü” olmakla suçladığı Birleşik Arap Emirlikleri ile yeniden geliştirilmeye çalışılan ilişkilere ilişkin “Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye’ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu. İşte güvenli enerji arzının Türkiye olmadan olamayacağını uluslararası toplum kabul etti” demişti.

SÖZLERİ AK PARTİ’Yİ KARIŞTIRDI

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın açıklamaları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya üzerinden kendisine itiraz etti. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, BAE tepkisi sonrası partisiyle yaşadığı gerilimin ardından görevden alındı. Özkan’ın yerine TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın milletvekili Yılmaz Tunç getirildi.

PEHLİVAN: “YARGININ FETHULLAHÇILARA TESLİM EDİLMESİ İÇİN HSK TEKLİFİNİ HAZIRLAYANLARDAN BİRİSİ”

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın milletvekili Yılmaz Tunç’un Türk yargısını Fethullahçılara bıraktığı yasa tasarısına imza atan milletvekillerinden biri olduğunu söyleyen Gazeteci Barış Pehlivan şunları söyledi:



HSK’nın Türkiye Yargısını, Fethullahçılar’ın ele geçirdiği HSK’daki dönüşümü var ya o HSK teklifini hazırlayanlardan birisidir. Yani Türk yargısının Fethullahçılara teslim edilmesi için imza atan çabalayan milletvekillerinden birisidir” dedi.

YENİ AK PARTİ BAŞKANVEKİLİ TÜRKÇE OLİMPİYATLARINDA ÇIKTI

Ayrıca Tunç’un FETÖ finansmanı ile gerçekleştirilen Türkçe Olimpiyatları’na övgü dolu paylaşımlar yaptığı ve organizasyonlarda çekilen fotoğrafları da ortaya çıktı.

Bu Yazıya Tepki Ver