Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay çağrı yapmıştı, Davutoğlu’ndan yanıt geldi !

ahmet davutoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gezi olayları hükümeti devirme teşebbüsü olarak yorumlandığı için açılan davada dönemin başbakanı olarak, bakanların isimleriyle birlikte şikâyetçi olarak yer aldığını açıklamasının ardından, Gezi Davası’nda 18 yıl hapis cezası verilerek tutuklanan avukat Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay, “”Yargıç söze bakmaz. Dosyadaki evraklara bakar.” diyerek Babacan ve Davutoğlu’na çağrı yapmıştı. Bu çağrıya Davutoğlu’ndan yanıt geldi: “Şikayetim olmadığı için yapacak bir şey yok !

thumbnail
İlgili Haber
Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay’dan Davutoğlu ve Babacan’a çağrı
thumbnail
İlgili Haber
Baba Atalay “Yargıç söze bakmaz” demişti, haklı çıktı ! Gezi mağdurlarında dilekçe veren Davutoğlu yok, Babacan var

Gezi Davası’nda 18 yıl hapis cezası verilerek tutuklanan avukat Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay, dün Davutoğlu ve Babacan’a çağrı yapmış, “Yargıç söze bakmaz. Dosyadaki evraklara bakar. Onun için dosyaya bu iki kişinin de Babacan’ın ve Davutoğlu’nun da yazılı olarak, biraz önce söylediğim gibi, ‘Biz bu Gezi eylemlerinde makamımız ve ismimiz olarak hiçbir şekilde mağdur olmadık’ diye evrak koymalarını talep ediyorum.” demişti. Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e konuşan Davutoğlu şunlar söyledi:

DAVUTOĞLU: “BİZDEN HABERSİZ AÇILAN DAVALAR BUNLAR. YAPACAK BİR ŞEY YOK”

Avukatlarıma da hukukçu genel başkan yardımcımız Ayhan Sefer Üstün’e de ‘Şikâyetçi olmamama rağmen eğer Gezi davasından çekilme prosedürü varsa bunu uygulayalım. Kimsenin hayatı kararmasın’ dedim. Şikayetim olmamasına rağmen bu konuda eleştirilere muhatap oluyoruz. Hükümete dönük bir şey olduğu için bizden habersiz açılan otomatik davalar bunlar. Yani şikayetim olmadığı için yapacak bir şey yok.

 

 



Bu Yazıya Tepki Ver