Çaya büyük tepki

recep-tayyip-erdogan-cay-da
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de yaşanan sel felaketinin ardından halka otobüsün üzerinden çay fırlatmasının ardından, yangınlar için gittiği Muğla’da da vatandaşlara çay fırlatması tepki çekti.

Rize’de yaşanan sel felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halka çay fırlatmıştı. Erdoğan yangın felaketinin ardından gittiği Muğla’da da vatandaşa çay atınca tepki sesleri yükseldi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Marmaris’te yüreği yanan insanların kafasına da çay fırlatmışsın! Senin durumun siyasetin değil, tebabetin ilgilenmesi gereken bir durum artık” derken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Ayıp denen bir şey var, yeter artık” diyerek tepkisini dile getirdi.

ÇAY PARASINA UÇAK ALIN

DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise sosyal medya hesabından “Bu nasıl bir iş arkadaş? Bu nasıl bir vicdan? Şu çay dağıtma değil, kafaya atma şekline bakar mısınız. Vicdanınız var ise, buna tepki gösterirsiniz. Yangınları söndürmek için tek bir uçak almamışsın, memleket yanıyor, siz çay dağıtıyorsunuz. Dağıttığınız çaylara ne kadar ödediniz? Çay parasına uçak alsaydınız güzel olmaz mı? Çay değil, uçak istiyorlar” diye yazdı.

Bu Yazıya Tepki Ver