Cesetlerin sırrını silikonlar çözdü

Untitled-6-1

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde beş gün önce parçalanmış halde çöp poşetine konularak toprağa gömülen cesetlerden kadın olanın göğsünde silikon tespit edildi. Silikonun seri numarasını alan ekipler ameliyatı yapan doktoru bularak, öldürülen kadının İran uyruklu olduğunu tespit etti

Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi’nde, 1 Temmuz Perşembe günü bir köpeğin kesik ayak bulmasıyla ortaya çıkan başsız cesetlerin İran uyruklu iki kişiye ait olduğu öğrenildi. Toprağa gömülü halde bulunan, bir kadın ve bir erkeğe ait olan 13 parçaya ayrılmış cesetlerin başları olmadığı için kime ait oldukları da anlaşılamamıştı. Testere veya kesici bir aletle parçalara ayrıldığı düşünülen cesetler otopsiye gittiğinde önemli bir gelişme yaşandı.

ADLİ TIP’TA ORTAYA ÇIKTI

Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemelerde parçalara ayrılmış kadının göğsünde silikon olduğu tespit edildi. Bu gelişme üzerine ekipler, parçalara ayrılan kadının kimliğini tespit etmeye bir adım daha yaklaştı. Ekipler, silikonun seri numarasından önce silikonu üreten firmaya daha sonrasında ise ameliyatı gerçekleştiren doktora ulaştı. Kadının ve yanındaki erkeğin İran uyruklu olduğu anlaşıldı. Ancak emniyet yetkilileri isimlerle ilgili açıklama yapmadı.