CHP seçim sandıklarını İstanbul modeli ile koruyacak

canan kaftancıoğlu adalar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul seçimlerinde sandıkları korumak için oluşturdukları modeli genel seçimlerde de kullanacaklarını söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde seçim ve sandık güvenliğine yönelik uyguladıkları modeli ülke geneline yayacaklarını açıkladı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığının Aydın’ın Kuşadası ilçesinde düzenlediği “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” toplantısına katılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, T24’ten Eray Görgülü’ye yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“İstanbul’da CHP’nin aldığı sonucu bir olgu gerçeklik haline dönüştürdük. Biz bunu İstanbul’da başardık, bugüne kadar yürüttüğümüz süreçlerle bunu tüm Türkiye’de başarabileceğimizi biliyoruz. Burada 81 il kadın kolu başkanı, kadın kolları genel başkanı seçim güvenliğinde neler yapılabilir, eksiklerimiz nerede, nasıl bir sistematikle ilerleyebiliriz konuştuk. Bütün illerdeki başkanlarımız, örgütlerimiz ve genel merkezimizde de konuyla ilgili genel başkan yardımcılarımızla birlikte bütüncül bir çalışma yürütüyoruz. Hatta önümüzdeki günlerde beni de çok heyecanlandıran İstanbul Modeli’ni kamuoyuyla paylaşacağız. Erken seçim diyoruz. Hatta kadınlarla birlikte derhal seçim diyoruz.

ÖNCE MOBİLİZASYON !

Seçim kararı alındığı anda biz o sandığı planlı, programlı sistematik çalışmayla nasıl koruyacağımızı göstereceğiz. Sandık güvenliği, çok önemli bir iş, asla aksatmamamız gereken bir iş ama ondan daha önemlisi seçim gününe kadar seçmen mobilizasyonu dediğimiz, örgütlerimizin çalışması, seçmenlere doğru hedef kitlelere ulaşma ve o kişilerin seçimde oy kullanmasını sağlamak. Onu yaptıktan sonra da seçim günü o sandığa giren oyu ne şekilde girdiyse o şekilde çıkmasını sağlayacak hem teknolojik, hem de örgütsel altyapımız, hem planlamamız ama en önemlisi inancımız ve çalışmamız devam ediyor.”

SÖYLEŞİNİN TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ



Bu Yazıya Tepki Ver