CHP’li Başarır’dan Bekir Bozdağ’a: “Yüreğin yetiyorsa FETÖ ilişkilerinin hesabını yargıda ver”

Ali Mahir Başarır
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ‘a, “Yüreğin yetiyorsa FETÖ ilişkilerinin yargıda hesabını ver” çağrısını yaptı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2011 yılında TBMM Genel Kurulunda FETÖ’ye dair açıklamalarına ilişkin olarak, “O sözler o dönemde söylenmiş sözler. Ama keşke söylememiş olsaydım. Ben FETÖ’yü yargıdan silen, FETÖ ile mücadeleyi en üst dizeyde yapan adamım. Bizim abdestimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Başarır, Yurttaş TV’de katıldığı canlı yayında, Bozdağ’ın açıklamalarını değerlendirdi.

Başarır, “Onda yürek yok, onda o cesaret yok. Yüzlerce polisle, birçok suça karışmış olmasına rağmen korumayla gelip milletvekillerini temsil edebilirsin, yüreğin yetiyorsa FETÖ ilişkilerinin yargıda hesabını ver. Ama veremez. Bizi bakan olarak tehdit edebilir.  Normal hayatta dışarı çıkıp bir kelime edebilecek bir adam mı Bekir Bozdağ? Ama şimdi sarayı da arkasına alarak, atanmış bir bakan olarak seçilmiş bir milletvekiline hakaret ediyor. Bana ahlaktan söz ediyor.” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver