CHP’li Seyit Torun’dan Süleyman Soylu’ya: “Sakın ha, sakın !”

seyit torun
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun basın toplantısındaki konuşmasının ardından soruları yanıtlayan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef aldı.

Seyit Torun, “Bugün istifa etmesi gereken bir içişleri bakanıyla karşı karşıyayız. Sürecin sorumlusu kendisiyken saraya yaranmak için kendini kurtarmak için çeşitli çalışmalar içinde bulunan bir bakanla karşı karşıyayız. Kendisi meclis konuşmasında ifade etti bu suçlamaları yaptı o gün bugündür bize göndereceğini söylediği belgeleri ulaştırmadı. Dün Erdoğan’ı oldukça kızdırmış olsa gerek ki dün alelacele İstanbul’daki toplantıdan sonra hemen bir Tweet’le bir soruşturma başlattığını duyurdu. Bu içişleri bakanının o koltukta oturması zuldür. İçişleri Bakanı’nın amacı saraya yaranmaktır” ifadelerini kullandı.

thumbnail
İlgili Haber
İmamoğlu: “Ne yazık ki aldatılan bir Cumhurbaşkanımız var !”
thumbnail
İlgili Haber
Akşener’den iktidara uyarı: “Bu millet milli iradeye el uzatanları her daim cezalandırmıştır”
thumbnail
İlgili Haber
Mansur Yavaş: “Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız”
thumbnail
İlgili Haber
Tunç Soyer: “Ekrem İmamoğlu başkanım yolumuz uzun, gelecek günler güzel”

“NE YAPARSANIZ YAPIN BAŞARAMAYACAKSINIZ”

“Belediyelerimiz sürekli teftiş içerisindeler. Bizim namuslu müfettişlerle ilgili hiçbir sorunumuz yok. Ama sahte belge uydurarak iftiralarla veyahut İçişleri Bakanı’nın talimatıyla geliyorsa onları da yakın takibe alırız. Tabii hatırlarsınız bu taktikler hep geçmişte FETÖ yapardı, FETÖ’den öğrendikleri bunlar. Şimdi geçmişte FETÖ’cü diye nitelendirdiğiniz hangi görevliye işlem yaptınız? Maalesef kendi içinde bulundukları yapıdan haberleri yok. Asıl görevi İçişleri Bakanı’nın uyuşturucu baronlarıyla uğraşmak varken onların devletle kurduğu ilişkileri ortaya dökmek varken işi gücü bıraktı belediyeleri ele aldı. Uyuşturucu baronlarının kimlerle ilişkisi olduğunu, onların hangi pasaportlarla yurt dışına çıkarıldıklarını gayet iyi biliyor. Şunu sormak isteriz belediye başkanları toplantısında Erdoğan dedi ki ‘2024’ü bırakın siz 2023’e kilitlenin. Eğer siz çalışmazsanız bizim iktidarımız zora girer.’ Bu iktidar ülkeyi yönetemediğini en birinci ağızdan itiraf etmiştir. Bizim belediyelerimizin başarılarını da kıskandıkları için, ben bunları nasıl itibarsızlaştırırım çabası içinde. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız!”

SEYİT TORUN’DAN SÜLEYMAN SOYLU’YA: SAKIN HA SAKIN!

Torun, İçişleri Bakanı Soylu’ya, “Sakın ha sakın bizim hiçbir belediyemizle ilgili öyle gayrı meşru tespitler içerisine girme. Biz onlardan eminiz tekrar buradan kendisini uyarıyorum devlet adamı gibi kamu görevine yakışır hareket etsin, etmiyorsa da o koltuğu terk etsin” diye seslendi.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir