Cicaldau resmen Aslan

Cicaldau2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 yaşındaki Rumen orta saha, Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübüne 6,5 milyon Euro bonservis bedeli, oyuncuya ise 1 milyon Euro ücret ödenecek.

U.Craiova’da geçirdiği üç sezonda 129 maçtaki 33 gol ve 21 asistlik performansıyla büyük çıkış yakalayan Cicaldau, 14 kez giydiği Romanya Milli Takımı formasıyla ise 2 gol kaydetti.

Galatasaray, İstanbul’a getirdiği Rumen futbolcu Alexandru Cicaldau’yu renklerine bağladığını resmen açıkladı. Forvet arkasında ve orta sahada oynayan 24 yaşındaki futbolcuyla senelik 1 milyon Euro ücret karşılığında 5 yıllık sözleşme imzalandı. Cimbom’un bu yaz döneminde ilk yabancı transferi olan Cicaldau, geçen sezon 43 maçta 12 gol, 3 asist kaydederken, etkili frikikleri ve yaratıcı paslarıyla ön plana çıkan bir oyuncu olarak göze çarptı.

HAGİ REFERANS VERDİ

Genç yetenek için Romanya’nın Universitatea Craiova kulübüyle 3 yıl vadeli 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlandığı ve tek taraflı serbest kalma bedelinin 25 milyon Euro olarak belirlendiği de KAP’a bildirildi. Scout ekibinin olumlu raporuna ek olarak Academia Hagi’de futbola başlayan oyuncu, Gheorghe Hagi’nin de tavsiye ettiği bir isim. Hagi, yönetimini gündemindeki bir diğer Rumen orta saha Stanciu’nun ise Galatasaray için yeterli olmayacağı yönünde görüş bildirdi.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir