Çift kurşunla intihar olur mu?

cift_kursunla_intihar_olur_mu_h298_c8df6
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ın Ankara’daki villasında şüpheli şekilde ölü bulunan 23 yaşındaki Nadira Kadirova’nın ağabeyi Muhammed Ali Kadirova, “Kız kardeşim Şirin Ünal’ın hasta eşine bakıyordu. O evde tacize uğradığından hiç haberimiz yoktu. Bize anlatmadı ama yakın bir kız arkadaşına olay gününden bir gün önce anlatmış. Abi Kadirova’nın iddiasına göre, Nadira yakın arkadaşına, “Artık dayanamıyorum, tacize uğramak istemiyorum. Kapımı kitliyorum ve Ünal odaya zorla girip tacizde bulunuyor. Sonunda bu evi de , kendimi de yakacağım” demiş.

Aile kuracaktı

Olay günü Ak Partili Şirin Ünal’ın kendisini arayarak, Nadira için “Psikopat kardeşin özel silahımı size verdi mi, yoksa odasına mı sakladı” şeklinde bir soru yönelttiğini söyleyen Muhammed Ali Kadirova, “Bu soru karşısında şaşkınlık yaşadım. Kardeşim bize neden onun silahını getirip, versin. Türkiye’de okul okuyup, aile kurmak istiyordu. Hayat dolu gencecik bir kızdı. Tacizlere dayanamadığı ve karşı koyduğu için öldürüldüğünü düşünüyorum” dedi.

AYM’ye gittik, AİHM’e de gideceğiz!

Mumahmmet Ali Kadirova gazetemize yaptığı açıklamada, “Kardeşim sesini çıkarmaması için başına bu kadar şey gelmiş ve sonunda öldürülmüş. Uyuşturucu ilaç verilmiş, tecavüz edilmiş ve öldürülmüş. Hastaneye gittim ve onu morgta görebildim. İlk kurşun böbrek tarafına, ikicisi ise kalbine isabet etmiş. Adli Tıp raporuna göre, intihar yok deniliyor. Silahta parmak izi yok. kalem de parmak izi yok. 9 ay oldu anayasa mahkemesine başvurduk, sonuç yok. Sonuç gelmezse AİHM’e gideceğiz” dedi.

NADİRA KADİROVA OLAYI NEDİR?



Özbek vatandaşı Nadira Kadirova, bakıcı olarak çalıştığı AK Parti İstanbul milletvekili Şirin Ünal’ın Ankara’daki evinde, 23 Eylül akşamı yaşamını yitirdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü, olayın ‘silahla gerçekleştirilmiş bir intihar’ olduğunu açıkladı. Ölümünün ardından yürütülen soruşturma kapsamında yaşanan bazı gelişmeler kamuoyunun bir bölümü tarafından “şüphe uyandırıcı” bulundu. HABER MERKEZİ15

Bu Yazıya Tepki Ver