Cimbom’dan altyapıya yatırım

burak elmas fatih terim

Sarı-kırmızılılar, hem gurbetçi hem de genç yabancı oyuncuları keşfetmek ve geliştirmek için Almanya’da kulüp satın alacak. Maliyeti karşılayacak sponsorlarla görüşmeler sürüyor

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim’in büyük önem verdiği gençleşme ve geleceğin takımını kurma projesinde önemli bir adım daha atılıyor. Pilot takım olarak Niğde Anadolu FK ile anlaşan sarı-kırmızılıların Akademi Antrenör Koordinatörü Ceyhun Müderrisoğlu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibinin yeni teknik direktörü olarak göreve başladı. Cimbom kiralık futbolcularını bu takıma göndererek gelişimini sağlayacak.

TAKIM SATIN ALACAK

Aslan pilot takım uygulamasında kısa süre içinde Avrupa’ya da açılacak. Gurbetçi ve yabancı genç oyuncuları keşfederek takıma kazandırma hedefindeki Galatasaray, Almanya’da takım almayı planlıyor. Yönetim, kulübe maliyeti olmaması adına projeyi sponsorlarla finanse etmek için görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray, Almanya’da alacağı takımda futbolcunun yanı sıra profesyonel yönetici de yetiştirip, ileride kulübe kazandırmayı hedefliyor.