Covid’in mucize ilacı: Çörek otu

çörek otu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiçek tohumlarının özelliklerini ve ilaç olarak kullanım tarihini inceleyen Avustralyalı bilim adamları çörek otundaki Timokinon’un COVID-19 hastalarını etkileyen sitokin fırtınasını bloke ettiğini bildirdi

Latince ismi Nigella sativa… Günlük hayatta çörek otu veya Roma kişnişi olarak biliniyor. Bu mucize bitki, koronavirüs enfeksiyonu olan hastalar için yeni bir tedavi umudu olabilir. Açıklamanın adresi Avustralya… Avustralyalı bilim adamları, çörek otu tohumlarının koronavirüsün S-proteinine bağlanabilen ve akciğer enfeksiyonu gelişimini önleyebilen timokinon içerdiğini vurguladı.

MS’İ BİLE İYİLEŞTİRİYOR

Çörek otu ayrıca hipertansiyon, yüksek kolesterol ve diyabet tedavisinde yardımcı oluyor. Avustralyalı Profesör Canise Fatima Shad’a göre timokinon, COVID-19 ile hastaneye kaldırılan ağır hasta hastaları etkileyen sitokin fırtınasını bloke ediyor. Shad, bu eşsiz maddenin alerjik durumların yanı sıra astım, egzama, romatoid ve osteoartrit dahil artrit ve hatta muhtemelen multipl sklerozu tedavi etmek için kullanılabileceğini söyledi.

Her problemin çözümü doğada

Avustralyalı bilim adamları, bazı halkların çeşitli hastalıklarla savaşmak için yüzyıllardır çörek otu tohumlarını kullandığını keşfetti. Bu gerçek onlara geniş bir etki yelpazesine sahip yeni bir doğal ilacın ortaya çıkması için umut veriyor.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir