Her şey şaşar ama HTS kayıtları şaşmaz

mevlüt demir
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Her şey şaşar ama HTS kayıtları şaşmaz. Bugün devletin ilgili makamlarında olup da sabah 05.00’e kadar şehri terk edip, dağlarda saklananların HTS kayıtlarına bir bakıversinler” dedi.

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde Konya İl Emniyet Müdürü olan Demir, FETÖ ile mücadeleye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz gecesi HTS kayıtlarına bakılması gerektiğini belirten Demir şunları söyledi:

“Dün FETÖ sever olanların birçoğu FETÖ savar olarak meydanlarda konuşuyor. O iş öyle olmuyor. Kendilerine güveniyorlarsa aynaya bakıp bir muhasebe yapsınlar. 15 Temmuz’u 16’sına bağlayan gece saklanıp da ertesi gün podyumlarda nutuk atanlarla bu işler yürümez.

Şimdi herkes ortaya çıkıp 15 Temmuz kahramanı olmaya çalışıyor. Her şey şaşar ama HTS kayıtları şaşmaz. Bugün devletin ilgili makamlarında olup da sabah 05.00’e kadar şehri terk edip, dağlarda saklananların HTS kayıtlarına bir bakıversinler. Onlar, kendilerini biliyor. Onları devlet de biliyor. Hakikat güneşten daha zahirdir. Bunlar gün gelecek ortaya çıkacak.”

Bu Yazıya Tepki Ver