Demet Akalın’dan şampanya açıklaması: “10 yıldır olan bir şey, şimdi mi battı?”

demek akalın garson şampanya
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konserinde getirilen şampanyayı beğenmeyerek garsonun başından aşağı döken Demet Akalın, bunu garsonun istediğini savundu. Akalın, “Mekana gelen gurbetçiler garsonların kafasına dökmemiz için şampanya gönderiyor. 10 yıldır olan bir şey, şimdi mi battı” dedi.

thumbnail
İlgili Haber
Şampanyayı beğenmeyen Demet Akalın’dan tepki çeken hareket

Sosyal medya paylaşımları ve gündeme dair açıklamalarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, önceki akşam çıktığı mekanda garsonun getirdiği içkiyi beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı döktü. Yaptığı hareketten sonra garsona “Resmen elma suyu vermişsin bana” dedi.

Şimdi Duyduk’a konuyla ilgili açıklama yapan Demet Akalın, içki dökme olayı için “Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi ‘dök, dök’ diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor” dedi.

İçki dökme olayının yıllardır yapıldığına dikkat çeken Akalın, sözlerini şöyle tamamladı:

“10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri. Zamanında orkestrama para takılmasını yasaklamıştım ama pandemiden sonra deli gibi taktırıyorum. Özellikle de euro takın diyorum. Tahmin edersin ki, ben bazı türkücüler gibi böyle kazançları kendi cebime değil, çalışanlara bırakıyorum. Benim kalbimi bilenler, bana yeter.”



Bu Yazıya Tepki Ver