Demirtaş et kuyruğundaki vatandaşlara seslendi: Bu dolandırıcılara…

et kuyruğu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Halkını, en sevdiği kadar sevmeyenler siyasetçi değil, dolandırıcı olur ancak”

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından Erzurum’da -5 derece soğukta et kuyruğuna giren vatandaşlar üzerinden iktidara sitem etti.

“O ülkenin siyasetçileri gece rahat uyuyabiliyorlarsa kesinlikle dürüst değiller demektir! Ben susayım, bu acı durum ortadayken koltuk kavgasına girenlere siz bir şey söyleyin” diyen Demirtaş, vatandaşlara, “Bu dolandırıcılara, sahtekarlara değil oyunuzu, günahınızı bile vermeyin. Değişim düğmesine basın ve bu gidişi değiştirin” çağrısında bulundu.

Demirtaş şöyle yazdı:

“Evine et götürebilmek için -5 derece havada et kuyruğuna girmek zorunda kalan halkın ülkesi… O ülkenin siyasetçileri gece rahat uyuyabiliyorlarsa kesinlikle dürüst değiller demektir! Ben susayım, bu acı durum ortadayken koltuk kavgasına girenlere siz bir şey söyleyin. Yeri geldiğinde en sevdiği için her şeyi yapar ama halkı bu durumdayken vicdanı bile sızlamaz. Halkını, en sevdiği kadar sevmeyenler siyasetçi değil, dolandırıcı olur ancak. Halkını yürekten sevmeyenin her sevgisi sahtedir. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz arkadaşlar. Bu dolandırıcılara, sahtekarlara değil oyunuzu, günahınızı bile vermeyin. Değişim düğmesine basın ve bu gidişi değiştirin.”



Bu Yazıya Tepki Ver