Devlerin Borre kapışması

borre
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

River Plate ile yollarını ayırmaya hazırlanan Kolombiyalı yıldız, iki ezeli rakibi transferde de karşı karşıya getirdi.

SÜPER Lig’de şampiyonluk için yarışan iki ezeli rakip, transferde de kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu ay sonunda River Plate ile sözleşmesi sona erecek olan Kolombiyalı golcü Santos Borre’yi adeta paylaşamıyor. 25 yaşındaki yıldız, Arjantin kulübü ile kontratını yenileme görüşmelerinde anlaşmaya varamadı.

İTALYANLAR DA YARIŞTA

BU gelişme üzerine önce Beşiktaş ardından da Fenerbahçe, Borre’yi bonservis bedelsiz kadrosuna katabilmek için harekete geçti. Ancak iki kulübümüzün de bu transferde işi kolay görünmüyor. Çünkü Arjantin basınına göre Inter, Milan ve Lazio gibi İtalyan devleri de başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncuyu renklerine bağlama amacında.

Villareal’de tutuk kaldı

BORRE, bu sezon River Plate’te oynadığı 17 maçta 8 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekti.  2016-17’de sezonunda Villarreal forması giyerek Avrupa macerası da yaşayan Kolombiyalı, La Liga’daki 17 karşılaşmada 2 gol atabilmişti.



Marco Silva bir adım önde

Dört koldan teknik direktör arayışlarını sürdüren ve listesindeki birçok adayla temas halindeki Fenerbahçe’nin takımın başına getirmeye en yakın olduğu isim ise Marco Silva. Sarı-lacivertli yönetim, görüşmelerini sürdürdüğü Portekizli teknik adam ile anlaşmaya çok yakın. 43 yaşındaki çalıştırıcı, son olarak 2019-20 sezonunda Everton’da görev yapmıştı. Hırvatistan Milli Takımı’nın hocası Zlatko Dalic de Fenerbahçe’nin gündemindeki yerini koruyor.

Bu Yazıya Tepki Ver