Sousa hamlesine resmen ifşa

ali-koç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polonya Futbol Federasyonu Başkanı, Fenerbahçe’nin teknik direktörlerine olan ilgisini basın toplantısında açıklayarak söylentileri doğrulamış oldu.

EMRE Belözoğlu ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları sürüyor. Başkan Ali Koç’un yeni hoca için Portekiz ve Alman ekolleri üzerinde durduğunu söylemesinin ardından ortaya atılan isimlerden biri, resmi ağızdan çıkan ifadelerle kesinleşti. Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Zbignew Boniek, milli takımlarını çalıştıran Portekizli Paulo Sousa’ya Fenerbahçe’den teklif olduğunu doğrulayan flaş bir açıklamada bulundu.

KASIM SONUNA DEK SÖZLEŞMELİ

EURO 2020’ye doğru düzenlenen basın toplantısında sarı-lacivertli kulübün Sousa’ya olan ilgisine dair söylentilerin sorulması üzerine Boniek, “İyi teknik direktöre teklif olması normaldir. Bu bir söylenti değil, teknik direktörümüzle ilgilenen kulüpler var. Ancak biz şimdi sadece Avrupa Şampiyonası’na odaklanmış durumdayız” cevabını verdi. Bu yılın ocak ayında başına getirildiği Polonya Milli Takımı ile Kasım sonuna kadar sözleşmesi bulunan 50 yaşındaki Sousa’nın, Fenerbahçe ile anlaşması halinde şampiyona sonrası federasyondan izin isteyeceği iddia ediliyor.

Tam bir lejyoner

Ülkesi Portekiz’in dışındaki kulüplerde kariyerini sürdürmeyi tercih eden Paulo Sousa, daha önce İngiltere’de QPR, Leicester City, Swansea, Macaristan’da Videoton, İsrail’de M.Tel Aviv, İsviçre’de Basel, İtalya’da Fiorentina, Fransa’da Bordeaux ve Çin’de Tianjin takımlarını çalıştırdı.



Bu Yazıya Tepki Ver