Devlet Tiyatrolarında ‘Açık’ normalleşme

MANŞET-TİYATRO
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi nedeniyle temsillerine uzun süredir ara veren Devlet Tiyatroları, Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları ile seyircisiyle yeniden buluştu

COVİD-19 salgını nedeniyle birçok sanat dalı gibi tiyatro da seyircisinden uzak kalıyor. Tiyatroseverler için uzun süren hasret, kademeli normalleşme ve aşılama süreçlerinin de etkisiyle açık havada bitiyor. Devlet Tiyatroları’nın Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları, Ankara’da başladı. Etkinliğin açılışı, Mustafa Kurt’un rejisörlüğünü üstlendiği ve Ankara Devlet Tiyatrosu’nca sahneye konulan Bizim Yunus oyunuyla İrfan Şahinbaş Sahnesi Macunköy Yerleşkesi’nde yapıldı.

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ

SALGIN önlemlerinin sıkı bir şekilde alındığı ve  yaklaşık 260 seyircinin alındığı oyunların ilk haftadaki biletleri tükenme noktasına geldi. Geçen yılın yaz aylarında da yapılan ve artık kalıcı hale geleceği de açıklanan Açık Hava Yaz Oyunları, Bizim Yunus”un ardından 10, 11 ve 12 Haziran’da Aşık Veysel, 17, 18 ve 19 Haziran’da Eyvah Nadir ve 24, 25 ve 26 Haziran’da ise Sonsuzluk Kitabevi ile devam edecek.

Bu Yazıya Tepki Ver