“Devletin bekası tehlikeye girdi”

mustafa yeneroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker’in iddialarını hatırlatarak savcıların hala harekete geçmediğini belirten DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Yeneroğlu “Tüm bu iddialar karşısında yargıyı baskı ve tehdit altında tutma düzeni kuran HSK’nın hareketsiz kalmasına öfkeliyiz. Devletin bekasının tehlikeye girdiği bir dönemden geçiyoruz” dedi.

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, “Bir mafya liderinin, parti yöneticileri ve bakanlar hakkındaki vahim iddiaları karşısında hareket edecek bir savcının dahi bulunmamasına öfkelendiklerini” söyledi.

“HSK’NIN HAREKETSİZ KALMASINA ÖFKELİYİZ”

“Bir Bölge İdare Mahkemesi Başkanı’nın, hakkındaki feci iddialar karşısında ‘benden daha beterleri var’ diye kendini diğer savcılar üzerinden temizlemeye çalışmasına öfkeliyiz. Tüm bu iddialar karşısında yargıyı baskı ve tehdit altında tutma düzeni kuran HSK’nın hareketsiz kalmasına öfkeliyiz.

Devletin bekasının tehlikeye girdiği bir dönemden geçiyoruz” ifadelerini kullanan Yeneroğlu, hukukun ayaklar altına alındığını belirtti.

“BU ÇÜRÜMÜŞLÜKTEN HİÇ UTANMIYORSUNUZ DEĞİL Mİ?”



Yeneroğlu, şöyle devam etti: “Bu çürümüşlükten hiç utanmıyorsunuz değil mi? Utansanız Osman Kavala’yı, Ahmet Altan’ı cezaevinde tutmazdınız. Utansanız paralel devlet yapısının devlet içerisinde örgütlenmesini sağlayanları göz ardı ederek, 15 Temmuz darbe girişiminden yüz binlerce kişiyi sorumlu tutarak bunların hayatını cehenneme çevirmezdiniz.”

Bu Yazıya Tepki Ver