Diagne: “Utandığımızı hissettik”

galatasaray sevinç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ligdeki 4 maçlık kazanamama serisi ve taraftarla aradaki sorun, devre arasında takımı ateşledi. İlk yarı bitiminde yaşananları Diagne, maç sonunda, “Birbirimize baktık ve utandığımızı hissettik” diye anlattı

Süper Lig’de son 4 maçta alınan 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ve taraftarla yaşananlar, Galatasaray’da kaosun habercisiydi. Ancak Göztepe karşısında 1-0 geriden gelip skoru 2-1’e getiren sarı-kırmızılılar, karabulutların dağılmasını sağladı.

‘MAÇI ÇEVİRECEĞİZ’

Cimbom’da, 1-0 geride girilen soyunma odasında yaşananları da Diagne ile Kerem anlattı. Kerem, “Soyunma odasına girdik ve ‘Bu maçı çevireceğiz’ dedik. Coşkuyla ikinci yarıya başladık, baskıyla kazanacağımızı Göztepe’ye hissettirdik” dedi. 46’da Feghouli’nin yerine oyuna giren Diagne de devre arasında takımın çok öfkeli olduğunu dile getirdi. Senegalli forvet, “İlk yarı bitince soyunma odasına çok sinirli girdik. Birbirimize baktık ve utandığımızı hissettik. İkinci yarının başlamasıyla kardeşlerim zor maçta galibiyeti aldı” diye konuştu. İkinci devrede performansıyla göz dolduran başarılı forvet maç sonunda da yaptığı paylaşımda “Başımızı hep dik tutacağız. Savaş devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir