Dybala, Juventus’tan ayrılıyor

Paulo Dybala lionel messi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Juventus’un 10 numarası Paulo Dybala, sözleşmesinin bitmesinin ardından sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Temmuz 2015’te 40 milyon Euro bonservisle Palermo’dan geldiği Torino ekibinde adını efsaneler arasına yazdıran Arjantinli, sözleşmesinin bitmesinin ardından sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı. Kişisel sosyal medya hesabından Juventus taraftarlarına veda mesajı yayınlayan yıldız oyuncu, Torino ekibinde geçirdiği 7 yılda çıktığı her maçı ve attığı her golü asla unutmayacağını aktardı.

12 kupa kazandı

Temmuz 2015’te 40 milyon Euro bonservisle Palermo’dan Juventus’a transfer olan Paulo Dybala, Torino ekibiyle çıktığı 291 maçta 115 gol attı, 48 asist yaptı. Siyah Beyazlı ekiple 5 Serie A, 4 İtalya Kupası, 3 İtalya Süper Kupası kazanan yıldız oyuncu, bu sezon ise 37 maçta 15 gol, 6 asistle skor katkısı verdi.

Transferin gözdesi

Juventus’tan ayrılacağını duyuran Paulo Dybala’nın yeni adresinin neresi olacağı şimdiden merak konusu oldu. Inter, Tottenham, Atletico Madrid ve PSG gibi takımlarla adı anılan Dybala için son iddia Corriere dello Sport’tan geldi. Takımın başına Erik ten Hag’ı getiren Manchester United’ın Arjantinli yıldızın transferi adına harekete geçtiği belirtildi.

Bu Yazıya Tepki Ver