Ece Erken erdi muradına…

ece
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahmutyazıcıoğlu’nun evli olması nedeniyle bir dönem magazin gündemini günlerce meşgul eden birlikteliğin sonu evlilik oldu. Ece Erken, uğruna “araba aynalarına zarar verdiği” Mahmutyazıcıoğlu ile evlendiklerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Ece Erken arasındaki ilişki açığa çıktığında günlerce konuşulmuştu. İki çocuğu bulunan Benan-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çiftinin evliliği o dönem resmi olarak devam ettiği için Erken sert tepkiler ile karşılaşmıştı. “Ne yaşandığını bilmeden yorum yapmamak lazım. Beni, sizi bir tek Allah yargılar. Allah’a hesap veririm” açıklamasını yapan 43 yaşındaki Erken, tepkilerin devam etmesi üzerine sunuculuğunu üstlendiği magazin programından istifa etmişti. Mahmutyazıcıoğlu Haziran 2020’de boşanmış, 1 ay kadar sonra da Erken ile yolları ayrılmıştı…

NİKÂHTAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Ancak daha sonra yeniden bir araya gelen, birlikte tatile de çıkan ikilinin ilişkisi bir küs bir barışık devam eder olmuştu. Taa ki Ece Erken sosyal medya hesabından evlendiklerini duyuruncaya kadar… Dünya evine girdiklerini nikâhtan fotoğraf paylaşarak açıklayan ünlü sunucu, fotoğrafın altına da “Herkese selam, biz evlendik… Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” notunu düştü.

Tedbir kararı aldırmıştı

Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun bir paylaşımı olay olmuştu. Sunucu Ece Erken’in gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini belirten Mahmutyazıcıoğlu, ünlü sunucu hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mahmutyazıcıoğlu, “Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım… Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları… Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir” açıklamasını yapmıştı.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir