Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez mutluluğa “evet” dedi!

0x0-unlu-sarkici-ece-seckin-bugun-evlendi-ece-seckinin-gelinligi-sosyal-medyada-olay-oldu-1631726070118
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Ece Seçkin, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Çağrı Terlemez ile Beykoz Çubuklu 29 adlı mekanda dünyaevine girdi. Ünlü çiftin düğününe sanat camiası başta olmak üzere cemiyet hayatının önde gelen isimleri akın etti.

Anadolu yakasında mutluluğa ‘evet’ diyen ünlü çiftin bu coşkulu anları adeta karşı kıyıdan duyuldu. Nikah kıyıldıktan sonra aile cüzdanı Ece Seçkin’e verildi. Seçkin, objektiflere cüzdanı sallayarak poz verdi. Ünlü çiftin düğününe sanat camiası başta olmak üzere cemiyet hayatının önde gelen isimleri akın etti. Anadolu yakasında mutluluğa ‘evet’ diyen ünlü çiftin bu coşkulu anları adeta karşı kıyıdan duyuldu. Nikah kıyıldıktan sonra aile cüzdanı Ece Seçkin’e verildi. Seçkin, objektiflere cüzdanı sallayarak poz verdi.

Ünlüler akın etti

Birçok ünlünün katıldığı düğün, renkli görüntülere sahne oldu. Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez’i bu özel günlerinde yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Geceye katılanlar arasında; Danla Biliç, İrem Derici, Enis Arıkan, Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı, Esra Erol, Cem Belevi, Ziynet Sali ve eşi Erkan Erzurumlu, Derya Uluğ ve sevgilisi Asil Gök, Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak, Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera, Gülden, Faruk Sabancı ve sevgilisi Dilay Korkmaz gibi isimler yer aldı. Başarılı pop yıldızı Ece Seçkin, nikahına saatler kala hazırlık anlarını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gözler önüne serdi. Merakla beklenen düğün öncesi paylaşılan fotoğraflar gündeme oturdu. Dakikalar içinde binlerce beğeni alan görseller, ünlü birçok isim ve Ece Seçkin’in hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.



Bu Yazıya Tepki Ver