Ekolü bırak Benitez’e bak!

banitez
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Koç’un yeni hoca için Alman ya da Portekiz ekolünü tercih ettiklerini açıklamasına rağmen İspanyol teknik adamla da temas kuruldu

Teknik direktör arayışları devam eden Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, takımı dünyaca kabul gören bir isme teslim etmek istiyor. Koç, yeni hoca konusunda Portekiz ve Alman ekolleri üzerinde durduğunu söylemişti. Ancak sarı-lacivertlilerin gündemine adeta kendisi başlı başına ekol olan bir teknik adam geldi. Dünyaca ünlü isim Rafael Benitez ile temas kurulurken, İspanyol teknik direktörün sarı-lacivertlilerin davetlisi olarak 16 Haziran’da İstanbul’a geleceği iddia edildi.

ÜMİT ÖZAT: YÜZDE 99.9

Kanarya’nın eski kaptanlarından Ümit Özat da sosyal medya hesabından Valencia, Liverpool, Inter, Napoli ve Real Madrid gibi dev kulüpleri çalıştıran İspanyol hocanın menajerinin pazartesi günü İstanbul’da olacağını paylaştı. Özat, “Yüzde 99.9 Benitez, Fener’in başına geçecek” yorumunda bulundu. 61 yaşındaki çalıştırıcı, 2005’teki 8-0’lık Beşiktaş maçında Liverpool’un başındaydı. Son olarak Çin’de Dalian takımında görev yapan Benitez, bu yılın başından beri boşta.

Kupa koleksiyonu:

Şampiyonlar Ligi: Liverpool (2005)



UEFA Süper Kupa: Liverpool (2005)

FIFA Kulüpler Dünya Kupası: Inter (2010)

UEFA Avrupa Ligi: Chelsea (2013)

UEFA Kupası: Valencia (2004)

La Liga: Valencia (2002, 2004)

FA Cup: Liverpool (2006)

İtalya Süper Kupa: Inter (2010), Napoli (2014)

İtalya Kupası: Napoli (2014)

Bu Yazıya Tepki Ver