Ekrem İmamoğlu Düzce’deki Millet Buluşması’nda: ‘Saray’ın ışıkları kapanacak ama…’

son dakika
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Düzce’de yurttaşlara sesleniyor. İmamoğlu, “Saray’ın ışıkları kapanacak ama Çankaya Köşkü’nün ışıkları pırıl pırıl yanacak” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Düzce’de konuşuyor. İmamoğlu’nun açıklamaları özetle şu şekilde:

Saray’ın ışıkları kapanacak ama Çankaya Köşkü’nün ışıkları pırıl pırıl yanacak.

Bir talihsizliği sizinle paylaşmak isterim. 2016 yılının aralık ayında bitireceğiz diyerek Melen Barajı için gün ve saat veren bu iktidarın bakanı tam 7 yıl önce ve ne yazık ki; en iyi ben bilirim, yaparım tezahürü… Bilimden mühendislikten faydalanmaktan uzak kalırsanız ve Devlet Su İşleri gibi kadim kurumunu ne yazık ki çürütürseniz oradaki aklı selim insanları dinlemezseniz, beton gövdeyle bir baraj üretmeye kalkarsanız o gövde mühendislik olarak yanlış bir tercih oldu. Derin çatlaklarla yapılamadı ve o açılış yapılamadı.

Hatırlayın 2019 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı, sanki belediye başkanı adayı gibi ilçe ilçe gezerek su sorununu çözdüm dedi. Ama kendisi bile Melen Barajı’nın henüz yapılmadığının farkında değil. Biz ne zaman oranın çatlaklarını teslim ettik durumun farkına vardılar. Hemen bir ihale daha… Şimdi firma artan fiyatlardan dolayı inşaatı bıraktı. Şu an askıda bir Melen Barajı. 15 yıldır bitirilemeyen bir Melen Barajı.

Ama nereden haberdarlar biliyor musunuz? Bir yerde nerede rant varsa kişisel bir beka varsa orayı hiç ıskalamazlar. Oraya hemen abur cubur dalarlar.



16 milyon İstanbulluya randevu vermiyorsun sen. Kopmuşlar, insanını tanımıyor varsa yoksa kendi yönetim kavgası.

AYRINTILAR GELİYOR…

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir