Elektrik savaşı büyüyor ! CHP’nin hedefinde “O gün evin elektriği varmış” diyen Fatih Dönmez var

Fatih Dönmez kemal kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış” dedi. Bakanın bu açıklamasına Kılıçdaroğlu’ndan çok sert tepki geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından elektrikleri kesilen CHP lideri Kılıçdaroğlu’yla ilgili bir iddiada bulundu.

Dönmez, “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” ifadelerini kullandı.

27 DAKİKA SONRA YENİ PAYLAŞIM YAPTI

Dönmez bu açıklamadan 27 dakika sonra ise yeni bir paylaşım yaparak, Kılıçdaroğlu’nun dün ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını savundu. Dönmez, “Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir” dedi.

KILIÇDAROĞLU: BECERİKSİZ, YALANCI

Bakan Dönmez’in iddialarına Kılıçdaroğlu’ndan çok sert tepki geldi. CHP lideri, “Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!” ifadelerini kullandı.

CHP’DEN TUTANAKLI YANIT

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Selvi Kılıçdaroğlu adına kesilen elektrik kesme tutanağını paylaşarak Bakan Dönmez’e yanıt verdi.

Özkan, “Elektrik faturasını ödeyemeyen 4 milyon abonenin sesi olmak için direnen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na iftira atan Fatih Dönmez hangi yüzle o koltukta oturmaya devam edeceksin? İşte elektrik kesme tutanağı hemen istifa et!” diye seslendi.

GÜLLÜ DEMİR AÇIKLAMA YAPTI: KAYMAKAMLIK GELDİ, ELEKTRİĞİM BUGÜN AÇILDI

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün evini ziyaret ettiği Güllü Demir’in videolu açıklamasını paylaştı.

Güllü Demir, açıklamasında şunları söyledi:

*20 gün önce benim elektriğim kesikti. Dün sayın genel başkan evime geldikten sonra bugün kaymakamlık tarafından benim elektriğim açıldı. Kaymakamlık tarafından arandım. Daha sonra evime bir kişi geldi.

*Kaymakamlık tarafından gelindi. Evimi ziyaret ettiler, baktılar. Ondan sonra yardım edileceğini, benim kişisel bilgilerimi istediler.

*Genel başkan ve bana yardımda bulunan herkese teşekkür ederim. Dün genel başkan sayesinde benim elektriğim açıldı. Kaymakam beyden de Allah razı olsun. Onun sayesinde elektriğim açıldı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver