Enginyurt’tan Oğan’a: Meclis’te tokatla çarpa çarpa manyak etti seni AKP’liler

Cemal Enginyurt
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı’nın Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek açıklaması yapan Sinan Oğan ‘a tepkiler çığ gibi büyürken bir eleştiri de Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt’tan geldi. Enginyurt, “Sinan Oğan Meclis’te tokatla çarpa çarpa manyak etti AK Partililer. Nasıl bir araya geldin bunlarla” ifadeleriyle Oğan’a sitem etti.

Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt, dün düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan’a sert tepki gösterdi.

“MECLİS’TE TOKATLA ÇARPA ÇARPA MANYAK ETTİLER”

FOX TV’de Selçuk Tepeli’ye konuk olan Enginyurt, Oğan’ı şu sözlerle eleştirdi:  “Selahattin Demirtaş tweet attığında, ‘sen bir bölensin ama benim çarpacağımı da unutma’ demişti. Ya Sinan Oğan Meclis’te tokatla çarpa çarpa manyak etti AK Partililer. Nasıl bir araya geldin bunlarla.”

“ATATÜRK’E ‘AYYAŞ’ DİYENLERİN YANINDA NASIL YER ALABİLİR”

Tepeli’nin ‘neden bu kadar öfkelisiniz’ sorusunu da yanıtlayan Enginyurt, “Bir Türk milliyetçisi olarak üzülüyorum. Cumhuriyet’in tehlikeye düştüğünü gördüğüm bir dönemde, kadınlarımıza ‘sürtük’, gençlerimize ‘çapulcu’ denilen bir ortamda, Mustafa Kemal Atatürk’e ‘ayyaş’ diyenlerin yanında nasıl yer alabilir?” diye konuştu.



Bu Yazıya Tepki Ver