Enjoy Bakan istifa et

guvenli turizm1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hazırlattığı “Ben aşılıyım” reklam filmi tepkiler karşısında yayından kaldırıldı. Paylaşılan videoda aşılanmış personelin ‘enjoy – i’m vaccinated’ yazılı maske giydiği videonun yankıları sürüyor. Twitter’da binlerce kişi, #TurizmBakanıİstifa paylaşımı ile Bakan Ersoy’u istifaya davet etti

Aşısız olan turistleri memlekete almaması gereken Kültür ve Turizm Bakanlığı, “Çalışanlarımı aşıladım diyerek turistleri davet etti. Bu hareketiyle tepki toplayan bakanın istifa etmesine yönelik olarak kampanya başlatıldı. Kendi vatandaşını aşılayamayan iktidar, turizm sezonunu açabilmek için turistlerin aşılı olup olmadığına bakmazken, “Turizm çalışanlarını aşılayacağız” diyerek millette infial yarattı.

TÜRKLER EVDE TURİSTLER SOKAKTA

İngiliz dergisi The Economist dergisi, Türkiye’de tam kapanma döneminde turistlerin kısıtlamalardan muaf olmasını Bodrum’dan kaleme aldığı bir izlenim yazısıyla aktardı. Ülkeye gelen turistlerin “el üstünde tutulduğunu” belirten dergi, turizm sektörünü canlandırmak için kısıtlamalardan muaf tutulan turistlerin denizin ve boş sokakların “keyfini çıkardığını” ancak aynısını yapan Türklere asgari ücretin üzerinde ceza kesildiğini yazdı. Makalede 17 Mayıs’a kadar sürecek tam kapanma döneminde alkollü içecek satışlarının yasaklandığı belirtilirken, yabancı turistlerin otellerde bu içecekleri serbestçe tüketebildiği kaydedildi.

Bu Yazıya Tepki Ver