Erdoğan ‘montajı’ itiraf etti: ‘Yazık bu çaresizliğe…’

erdoğan kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglerde izlettiği Kılıçdaroğlu için hazırlanan montaj videoya ilişkin ‘Ama montaj ama şu ama bu’ itirafında bulundu. Erdoğan’a ilk yanıt CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’ndan gelirken; siyasette ‘montaj’ tartışması başladı. Sosyal medya binlerce isim Erdoğan’ın ‘montaj siyasetine’ tepki gösterdi.

AK Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TRT’de katıldığı canlı yayında yandaş gazeteci Abdülkadir Selvi’nin “Ben tam anlayamadım. Kim ne ile video çekmiş” sorusuna, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kandil’de video kaydının olduğunu ileri sürerek yanıt verdi.

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Montaj olduğu bilinen video hakkında Erdoğan, “Kılıçdaroğlu, Kandil’dekilerle video çekimleri var, bunları yayınladılar, haydi haydi türü. Anladınız mı? Kandil’dekiler bu şekilde. Ama montaj ama şu bu… Video çekimlerini yaptılar” ifadelerini kullandı.

“MONTAJCI SAHTEKAR”

Erdoğan’ın “montaj” itirafında bulunduğu bu sözlerinin videosunu sosyal medya hesabından alıntılayan Kılıçdaroğlu “Montajcı sahtekar” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver