“Bu kadro ile 2023’e gideceğiz”

erdogan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu kadro ile 2023’e ulaşacağız” dedi. Sedat Peker’in iddiaları ile ortaya çıkan siyasi gerilime ilişkin, “İçişleri Bakanımızın yanındayız. Kimin terör örgütleriyle, suç çeteleriyle, yürüdüğünü milletimiz görüyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. Erdoğan, “Son dönemde ülkemizdeki güven ve istikrarı hedef alan saldırıların gerisinde gençlerimizi karamsarlığa sürükleme gayesi olduğu açıktır. Nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi bu sinsi operasyonu da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz, milletimizle aramızdaki uhuvveti bozamaz. Kimin suç çeteleriyle terör örgütleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor, biliyor” şeklinde konuştu.

SOYLU VE YILDIRIM’A DESTEK

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkemizde sağlanan huzur ve güven ikliminden duyulan rahatsızlık var” diyen Erdoğan, “Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir” dedi.

4.YARGI PAKETİ GELİYOR

4. Yargı Paketi’nin yakında Meclis’e sunulacağını duyuran Erdoğan, “Bu paketle idari yargıda vatandaşın işini kolaylaştıran, ceza yargılamasında güvenceleri artıran çok önemli yenilikler getirilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan İnsan hakları Eylem Planı da bu sürecin parçasıdır. Hemen ardından 5. yargı paketi için kolları sıvıyoruz” ifadelerini kullandı.



PAKETTE NELER VAR?

-Çocuklar için özel düzenlemeler
-Vergi usul kanununda iyileştirmeler
-Kadına şiddete boşanmış eş ayarı
-Tutuklulukta yeni dönem
-İdareden hızlı cevap
-Somut delil şartı
-7/24 adliye

Bu Yazıya Tepki Ver