Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı programımızla 2053 vizyonumuzun inşasına başlıyoruz”

recep tayyip erdoğan tügva
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, altılı masayı hedef aldı, “Muhalefet toplanıp dağılmaktan başka hiçbir iş yapmazken, biz usta bir satranç oyuncusu titizliğiyle ülkemizin gelecek asrını planlıyoruz” dedi.

Sözlerinin devamında, “Hayat pahalılığının getirdiği sıkıntılarımız olmakla beraber, imkanlarımız ve kararlılığımız daha büyüktür” diyen Erdoğan, “Türkiye’yi eski siyaseten zayıf, ekonomik olarak güçsüz, sosyal olarak parçalanmış, irade olarak dağınık, vizyon olarak kısır, hizmet olarak eksik günlerine geri döndürmek isteyenler elbette vardır. Hamdolsun milletimiz demokrasi ve kalkınma reformlarıyla elde ettiği kazanımların kıymetini çok iyi biliyor” sözlerini kaydetti.

Erdoğan, Çanakkale’deki tünelin açılış töreninde konuştu. “Fatih’in mirası kalesi sultaniye ve Kilitbahir Kalesi’nin bize verdiği mesajları bu vatanın her köşesini eserlerimizle donatarak en güzel şekliyle aldığımızı düşünüyorum. Çanakkale’yi geliştirerek ecdanın mirasına sahip çıkıyoruz” diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

Muhalefet toplanıp dağılmaktan başka hiçbir iş yapmazken, biz usta bir satranç oyuncusu titizliğiyle ülkemizin gelecek asrını planlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yaşını sıradan yıl dönümü kutlamasının çok ötesine geçen Türkiye Yüzyılı atılımıyla karşılamaya hazırlanıyoruz. Daha önce milletimizin nasıl 2023 hedeflerimize, ufkuyla buluşturduysak inşallah şimdi de Türkiye Yüzyılı programımızla 2053 vizyonumuzun inşasına başlıyoruz.

“Hayat pahalılığının getirdiği sıkıntılarımız olmakla beraber, imkanlarımız ve kararlılığımız daha büyüktür” diyen Erdoğan, “Türkiye’yi eski siyaseten zayıf, ekonomik olarak güçsüz, sosyal olarak parçalanmış, irade olarak dağınık, vizyon olarak kısır, hizmet olarak eksik günlerine geri döndürmek isteyenler elbette vardır. Hamdolsun milletimiz demokrasi ve kalkınma reformlarıyla elde ettiği kazanımların kıymetini çok iyi biliyor” diye konuştu.

Erdoğan son olarak, “Biz kendimizle birlikte kalbi ve gözü bize yönelmiş tüm dostlarımız tüm mazlumlar için büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmenin peşindeyiz” ifadelerini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver