Erdoğan’dan muhalefete: Aç olarak dolaşanları buyurun doyuruverin

erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin esnaf ve vatandaşın içinde bulunduğu durum hakkında yaptığı açıklamalarına tepki gösterdi: Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan’ın gündeminde, muhalefet partileri tarafından sıklıkla dile getirilen “Millet aç” söylemleri vardı. Pandemi döneminde vatandaş için tüm imkanları seferber ettiklerini vurgulayan Erdoğan, herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığını söyledi.

“NANKÖRLÜK PARAYLA DEĞİL”

Erdoğan, “Şimdi bakıyorsunuz sözde siyasi parti genel başkanı olarak çıkıp konuşanlara. Durmadan hep iftira. Neymiş? Millet açmış. Bundan bahsediyorlar. Aç olarak dolaşanları buyurun siz de doyuruverin. Bütün bu sürecin içerisinde tüm imkanlarımızı seferber ederek bunları yaptık. İşçilerimize yaptık, esnafımıza yaptık. Yapmaya devam ediyoruz ve bu konuda en ufak bir aksama söz konusu değil. Yapılandırma ise bütün yapılandırmaları yapıyoruz. Ama nankörlük parayla değil. Onlar yine nankörlüğe devam ediyor. Varsın devam etsinler.” şeklinde konuştu.

Onlara vaktimiz yok, yapacak işimiz çok

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının dikkat çeken kısmı ise, isim vermeden işaret ettiği suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddilarını ‘iftira’ olarak nitelendirmesi oldu



Erdoğan, muhalefet partilerine bu konuda yüklenerek, “Hal böyleyken AK Parti’yi kirli senaryoların içine yerleştirme gayretlerini kabul etmemiz mümkün değildir. FETÖ’den PKK’ya organize suç örgütlerine kadar tüm yeminli millet düşmanlarının iftiralarını Meclis kürsüsüne taşımakta ısrar edenleri gördükçe üzülüyoruz. Onlarla kaybedecek vaktimiz yok, yapacak işimiz çok.” açıklamasını yaptı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver