Erdoğan’dan ‘oturma eylemi’ sözü

erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası İstanbul Üsküdar’daki Şehriban Hatun Camisi’nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cami tüm Müslümanlara hayırlı olsun. Allah kendilerinden razı olsun. Şimdiden bu hazırlıkları imkanı olan hep beraber yapmak durumundayız, yapıyoruz, yapacağız” dedi.

“Size buradan ben söz veriyorum”

İlçedeki kentsel dönüşüm konusunda bölge sakinlerinden destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm komşularımızdan, tüm Burhaniye sakinlerinden bir ricada bulunacağım bir kardeşiniz olarak, ben buradaki tüm konutların, yolların sıkıntılarından kurtulmak için kentsel dönüşüm noktasında belediyemize, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza yardımcı olun. Bir an önce buradaki değişimleri yapıp, buralarda yaşama imkanınızı süratle yapalım” dedi.

Bazı vatandaşların, “Kirazlıtepe’de verilen sözler burada verilmedi” demesi sonrası Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i yanına çağırarak, “Kirazlıtepe’de verilen aynı sözü sizlere burada ben veriyorum. Eğer adımı atmazsa Üsküdar Belediyesi önüne gidin, oturma eylemi yapın, ben de sizin yanınızda yer alacağım” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver