Erdoğan’ın danışmanı Yasin Aktay: “CHP’de Kılıçdaroğlu’na karşı ciddi bir komplo mekanizması çalışıyor”

kemal kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun ABD ziyaretinde “ortadan kaybolduğu” iddia edilen 8 saatin  habere dönüşmesi ve basına sızdırılmasıyla ilgili “İçerde kendisine karşı ciddi bir komplo mekanizmasının çalıştığı, kendisini itibarsızlaştırma yönünde ciddi bir çalışmanın olduğunu gösteriyor” yorumunu yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun  ABD’ye gerçekleştirdiği ziyaretin tuhaflıklarla dolu olduğunu yazan Aktay, “Kendisi açısından çok kötü planlanmış, hatta zamanlama ve münasebet açısından da kötü düşünülmüş bir ziyaret olduğu çok açık. O, kendisini böyle bir ziyarete ikna edip ziyaret esnasında bu kadar kötü duruma düşürmüş olanlara içten içe bileniyor olmalı” diye yazdı.

Kılıçdaroğlu’nun ABD’deki görüşmelerinin “yetersiz” olduğunu savunan Aktay, Bernie Sanders ile önceden planlanan görüşmenin iptal edilmesinin önüne geçilemediğini belirterek “Bu da yetmiyor alınmış uçak bileti iptal edilerek ve gazeteciler atlanarak düzenlenmiş 8 saatlik bir yolculuğun hikayesi zaten talihsiz geçen bütün gezinin ana hikayesine dönüşmüş oldu. 8 saat gözden kaybolmanın bir habere dönüşmesi ve basına sızdırılması ise işin Kılıçdaroğlu’nu daha fazla ilgilendirmesi gereken yönü.

İçerde kendisine karşı ciddi bir komplo mekanizmasının çalıştığı, kendisini itibarsızlaştırma yönünde ciddi bir çalışmanın olduğunu gösteriyor bütün bu olanlar. Adaylık konusunda bir türlü ikna edemediği altılı masa arkadaşlarından daha önemli bir sorunun kendi partisinin içinde olduğu anlaşılıyor. Bunu Kılıçdaroğlu hesap etsin dursun artık” dedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın



Bu Yazıya Tepki Ver