Esenyurt’ta barış sağlandı

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kavgalı İlhan ve Özkan ailelerini buluşturdu. Mahalle muhtarı Ahmet Kuzgun, din adamları, kanaat önderleri ve mahalle sakinlerinin de katıldığı buluşmada iki aile arasında barış sağlandı.

Esenyurt  Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İncirtepe Mahallesi’nde 8 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olay sonrasında aralarında husumet oluşan İlhan ve Özkan ailelerini buluşturarak aradaki husumeti ortadan kaldırdı. İncirtepe Mahallesi’ndeki buluşmaya Başkan Bozkurt ve husumetli ailelerin yanı sıra Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Vasfettin Sizer, Mahalle Muhtarı Ahmet Kuzgun, din adamları, kanaat önderleri ve mahalle sakinleri de katıldı.

YANLIŞ ŞEYLER OLDU BAŞKAN

Bozkurt, iki ailenin barışmasında emeği geçenlere ve aile bireylerine teşekkür ederken, “Öncelikle geçmiş olsun, çok büyük bir olaya dönüşmediği için şanslıyız. Zaten belli ki yanlış bir şeyler olmuş, buraya gelmişiz. Kim yaptı yanlışı? Önemli değil, biri yaptı. Neden değil? Allah’tan telafisi imkânsız bir sonuç yok. Arkadaşlarımızı, hocayı, dinlediğiniz için bu niyetle zihniyetle yaklaştığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Keşke bu olay hiç olmasaydı

Konuşmasının ardından aileleri bir araya getiren Başkan Bozkurt, aile büyüklerinin tokalaşmasını ve helallik almasını sağladı. Husumetli İlhan ailesi adına konuşan Hakkı İlhan, ‘’Aile büyüklerinin de hepsini tanıyorum keşke bu olay hiç olmasaydı” şeklinde konuştu. Özkan ailesi adına konuşan Muhlis Özkan ise, “Nihayette yüz yüze bakıyoruz, bir arada yaşıyoruz. Böyle bir husumeti sürdürmenin



Bu Yazıya Tepki Ver