Fatih Dönmez ısrarlı: “Abonenin enerjisi 4 aydır kesik değildir”

Fatih Dönmez kemal kılıçdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Keçiören’de ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını iddia eden Enerji Bakan Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sn. Kılıçdaroğlu; anlaşılan o ki elektrik sayaçlarının artık akıllı olduğu, abonenin tüketim miktarı ve kesinti bilgilerini tarih-saat olarak hafızasında saklamakta olduğunu bilmiyorsunuz. Zira bunları bilseydiniz o iddialarda bulunamazdınız.” ifadelerini kullandı.

thumbnail
İlgili Haber
Elektrik savaşı büyüyor ! CHP’nin hedefinde “O gün evin elektriği varmış” diyen Fatih Dönmez var

Dönmez şöyle devam etti:

“Söz konusu abonenin sayacından alınan verilere göre; Abonenin enerjisi 4 aydır kesik değildir, Geçmiş tarihlerde günlük elektrik tüketimi mevcut olduğu gibi ziyaret ettiğiniz 23 Nisan Cumartesi günü de elektrik tüketimi mevcuttur.”

“Sadece sizin ziyaret saatlerinizi de kapsayan 18:18 ile 21:31 saatleri arasında elektrik tüketimi yoktur”

“O gün sadece sizin ziyaret saatlerinizi de kapsayan 18:18 ile 21:31 saatleri arasında elektrik tüketimi yoktur. Ziyaretinizin ardından 21:31’den itibaren elektrik kullanımına devam edilmiştir.”

“Elektriği kim kesti, kim açtı?”

“O gün dağıtım şirketi herhangi bir kesme-açma işlemi yapmadığına göre ziyaret saatlerinizde elektriği kim kesti, kim açtı? Gerçeğe aykırı iddialarınızdan dolayı mahcup oldunuz mu? Kamuoyundan özür dileyecek misiniz?” 



Bu Yazıya Tepki Ver