Fener’in planı hazır

vitor-pereira
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı-lacivertliler, Bakasetas ve Berat’a nefes aldırmayacak. Hedef belli: Rakip hücuma çıkarken yapılacak presle topu ikinci bölgede kazanıp hızlı ataklarla bordo-mavilileri avlamak.

Ligin 8 haftalık bölümünü lider tamamlayan Fenerbahçe, zirve yolunda Trabzonspor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Vitor Pereira, kurmaylarıyla, bordo-mavililerin tüm artı ve eksilerini belirledi. Fenerbahçe’nin hocası, tüm detayları öğrencilerine ezberletiyor. Portekizli çalıştırıcı, Fırtına’yı yıkmanın planını da yaptı.

Sarı-lacivertliler, ikinci bölgede baskıyla kazanacağı toplarla hızlı hücuma çıkacak. Pereira, Trabzonspor’un işini bu hızlı ataklarla bitirecek. TEKNİK heyet, oyuncularından ikinci ve üçüncü bölgede baskı yapmalarını istedi. Fenerbahçe’nin hocası, “Bakasetas ve Berat’a sürekli baskı kurmalıyız. Bu iki oyuncu, topu kanattaki futbolculara atmamalı” dedi. Pereira, bu konuda Gustavo’ya özel bir görev verecek. Milli arada dinlenme fırsatı bulan sambacı, rakibin orta sahadaki yıldızlarını etkisiz bırakmaya çalışacak.

Bu Yazıya Tepki Ver