Fethi Şahin’in babası Mehmet Şahin: “Kılıçdaroğlu gene gelecek helalleşmeye. Sözünü aldık. Çok memnun oldum”

kılıçdaroğlu fethi sekin ışid asker helaLLEŞME
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IŞİD tarafından altı yıl önce yakılarak öldürülen Fethi Şahin’in babası Mehmet Şahin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini ziyaretinin ardından, “Altı sene sonra devlet yetkilisi olarak biri geldi. Altı sene oldu yanma olayı. Ne devletin bir adamı, ne vali geldi. Ne milletvekili, ne kaymakam, ne belediye başkanı. Hiç kimse gelmedi” dedi.

Baba Mehmet Şahin, Halk TV yazarı İsmail Saymaz‘a konuştu. Bir dönem AK Parti’nin encümeni olduğunu ancak şimdi İyi Parti’nin Cumra yönetiminde olduğunu söyleyen baba Şahin, “Çumra’da kaç sefer söyledim. Hiç ilgilenen olmadı. Oralı olmuyorlar. Bilgi vermiyorlar” dedi. Oğluyla ilgili kendisine şimdiye kadar hiçbir şey söylenmediğini belirten baba Şahin, “Daha öldüğü belli değil. Gaziantep’teki davada maktül geçiyor, e-devlet’te sağ!” diyerek sitem etti.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik, ‘Kılıçdaroğlu ziyarete gelecek’ dedi. ‘Gelsin’ dedim, başımın üstünde yeri var. Havaya uçtum sevincimden. Altı sene olmuş abi. Ne demek!” diyen baba Şahin, görüşmenin çok “tatlı” geçtiğini ifade etti; “Gene gelecek helalleşmeye. Sözünü aldık. Çok memnun oldum. Sonsuz teşekkür ettim” diye konuştu.

Baba Şahin CHP liderinin kendisine ümit verdiğini söyledi; “Mecliste önerge vereceğiz dedi. Söz verdi, gitti. Yapacak inşallah” diye konuştu.

Yazının tamamını okumak için tıklayın



Bu Yazıya Tepki Ver