Filmi bırak ‘Müslüm’e bak!

MÜSLÜM-2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adeta kopyası olduğu efsane sanatçının hayatını anlatan filme geldi, seyirciler şaştı kaldı.

Adana’da beyazperdeyi özleyenler, arabalı sinemaya koştu. Müslüm Gürses’e inanılmaz benzeyen Bülent Şevik ise etkinlikte Müslüm filmini seyrederken büyük ilgi odağı oldu

FİLMLERİ beyazperdede izlemeyi özleyen Adanalı sinemaseverler, Yüreğir Belediyesi’nin yaz boyu sürecek ‘Arabada Sinema’ etkinliğine büyük katılım gösteriyor. Yüreğir Millet Bahçesi’nde ‘Müslüm’ filmini otomobilinde yazın açıkhava keyfiyle izlemeye gelenlere belediye ekipleri patlamış mısır, çekirdek ve gazoz ikramında da bulundu.

KLASİK OTOMOBİLİYLE

MÜSLÜM Gürses’e aşırı benzerliği ile dikkat çeken Adanalı Bülent Şevik ise ‘Müslüm’ü seyrettiği etkinlikte belki de filmden daha çok ilgi odağı oldu. 1951 model klasik arabayla alana giriş yapan Şevik, film öncesi ve sonrası büyük şaşkınlıkla etrafında toplananlarla fotoğraf çektirdi. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’nın çok ihtiyacı olan bu tür sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere bağının taze kalması için yoğun talep gören ‘Arabada Sinema’yı geçen yılın ardından ikinci kez düzenlediklerini söyledi.



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir