Galatasaray 7. transferini KAP’a bildirdi

Berkan Kutlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Berkan Kutlu transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, genç futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi.

Galatasaray Kulübü, Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen Berkan Kutlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“25.01.1998 doğum tarihli profesyonel futbolcu Berkan İsmail Kutlu ve kulübü Alanya Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşmaya varılmıştır.”

TERİM SİNYALİ VERMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV maçı sonrası transferin sinyalini vermiş ve “Son 24 saate kadar iki oyuncu daha kullanma hakkımız var, onu da kullanacağız belki. Bazı oyuncularımızın ne kadar antrenman yapıp yapmadığını görüyoruz ama ne olursa olsun yazacağım. Hafta sonuna kadar hatta yarın da bir transferimiz olabilir. Bir isim belirtmek için söylemedim, tam tersine yeni bir yola çıktığımızı ve her günün bir transfere açık olduğunu söyledim. Aşağı yukarı 10-15 kişi eksildik, aldık, daha da vereceğiz. O manada söyledim. Berkan Kutlu, beğendiğim bir oyuncu. Olabilir, başka oyuncu da olabilir.” ifadelerini kullanmıştı.



3 MİLYON EURO VE 1 FUTBOLCU

Galatasaray Berkan Kutlu için Alanyaspor’a 3 milyon Euro bonservis ve 1 oyuncu gönderecek.

Başarılı futbolcu; Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Patrick van Aanholt ve Barış Alper Yılmaz’dan sonra Galatasaray’ın 7. transferi oldu.

İTALYA’DAN CİDDİ TEKLİFLER ALDI AMA GALATASARAY’I SEÇTİ

Fatih Terim’in çok istediği Berkan Kutlu’da pazarlık sürecinin uzamasındaki sebep, Alanyaspor’a İtalyan kulüpleri Sassuolo ve Genoa’nın yaptığı tekliflerdi. Berkan Kutlu’nun Galatasaray’da forma giymek istediğini Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na iletmesi üzerine iki kulüp masaya oturdu ve dün Ankara’da yapılan son görüşmede anlaşma sağlandı.

Bu Yazıya Tepki Ver