Galatasaray’da birlik-beraberlik çağrısı

terim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan adayı Hamamcıoğlu, “Gelin canlı yayında ilkelerimizi açıklayalım, çözüm önerilerimizi ve projelerimizi karşılaştıralım” dedi. Elmas, Öztürk ve Çelebi kabul etti.

19 Haziran’da yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesi Galatasaray’da başkan adayları camiayı birleştirmek için harekete geçti. İlk çağrı Eşref Hamamcıoğlu’ndan geldi. Hamamcıoğlu, tüm adayları canlı yayında bir araya gelmeye davet etti. Hamamcıoğlu, sosyal medyadan yaptığı çağrıda “Gelin, canlı yayında ilkelerimizi açıklayalım, sorunları teşhis edelim, çözüm önerilerimizi getirelim ve projelerimizi karşılaştıralım. Galatasaray için en doğrusunu belirleyelim.” ifadelerini kullandı. Çağrıya Burak Elmas, Metin Öztürk ve Işın Çelebi olumlu yanıt verdi. Yiğit Şardan ve İbrahim Özdemir’in de ‘Olur’ demesi bekleniyor.

Ortak görüş: Fatih Terim

Teknik Direktörlük görevi sona eren Fatih Terim ismi gündemden düşmüyor. Seçimde başkanlık için yarışacak olan Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, Yiğit Şardan, İbrahim Özdemir, Metin Öztürk ve Işın Çelebi’nin görüşü Terim’le devam etmekten yana. Seçim sonrası kazanan yeni başkan, tecrübeli hocayla bir araya gelip teklifini sunacak.

Bu Yazıya Tepki Ver