Galatasaray’da büyük operasyon

terim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burak Elmas’ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla gözler tamamen transfere çevrildi. Çalışmalar hızla başlarken, listenin ilk sıralarında genç isimler var.

Göreve gelir gelmez hiç vakit kaybetmeden teknik direktör Fatih Terim’i yeniden Florya’ya geri getiren Elmas yönetimi, transferi de nızla tamamlama hedefinde. Öncelikle iç transferde Arda Turan ve Emre Akbaba’nın sözleşmelerini uzatacak olan sarı-kırmızılı yönetim sol bek, orta saha, sağ bek, stoper, 10 numara, kanat, santrfor olmak üzere birçok bölgeye takviye yapmayı planlıyor.

Sol beke aday çok

SOL bek listesinde Hollanda Milli Takımı’nın da oyuncusu olan Patrick Van Aanholt ilk sırada. Kuzey Makedonyalı Ezgjan Alioski ve İspanyol Alex Moreno ise diğer adaylar.

Fernandes’in yanına F.Luis

BENFİCA’DAN Gedson Fernandes’i yeniden kiralamak için resmi girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar, bu oyuncuyu Benfica’nın bir diğer Portekizli genç futbolcusu Florentino Luis’le birlikte İstanbul’a getirip, orta sahanın merkezini bu ikiliye emanet etmeyi planlıyor.



Akbunar için Terim devrede

GÖZTEPELİ Halil Akbunar takımında kalmak istemesine rağmen milli kanat oyuncusundan vazgeçilmedi. Fatih Terim’in bizzat devreye girmesiyle bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

 Onyekuru ile yeniden temas

ESKİ yönetimle sıkıntılar yaşayan Henry Onyekuru’nun menajeri William D’avila ile yeniden temas kurulacak. Mustafa Cengiz yönetimi, Nijeryalı futbolcunun 4.3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmamıştı. Monaco’nun sunacağı yeni şartlara göre transfer şekillenecek.

Genç Semih Görer önerildi

SCOUT ekibi, Akhisar’ın 19 yaşındaki sağ beki Semih Görer’i, önerdi. Ege temsilcisinin yöneticileriyle temasa geçildi. Gelecek vaadeden oyuncu, defansın sağına alternatifi olarak düşünülüyor.

Batuhan Kör ve Barış Alper

Galatasaray’ın gençleşme operasyonu kapsamında Bursasporlu Batuhan Kör’e de ilgi devam ediyor. Birçok kulübün radarında olan 20 yaşındaki golcüyü Florya’ya getirmek için çalışmalar sürüyor. Genç kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz için de Keçiörengücü ile görüşmeler devam ediyor.

Tufegdzic için iki ‘Süper’ rakip

Galatasaray’ın listesindeki isimlerdem biri olan 24 yaşındaki Sırp 10 numara Lazar Tufegdzic, Beşiktaş ve Sivasspor’un da radarında. Yönetim, bu rekabet nedeniyle oyuncunun mulübü Spartak Subotica ile temaslarını hızlandıracak.

Şimdi icraat zamanı

Kongrede başkanlığa seçilen Burak Elmas ve yönetimi, Türk Telekom Stadı Basın Toplantı Odası’nda düzenlenen törenle önce mazbatalarını aldı. Daha sonra ise devir-teslim töreni yapıldı. Eski ve yeni yönetimin bir araya geldiği törende Elmas, “Verdiğiniz emek için teşekkür ederiz. Sizin ve ekibinizin tecrübelerinden yararlanmak isteriz” derken, Mustafa Cengiz yeni yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver