Galatasaray’da seçim kaosu

gs2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hakkında yaptığı açıklamada, seçim sürecinin işlemesine ve seçimin daha önce belirlenen tarihte yapılmasına engel bir hal bulunmadığını duyurdu.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hakkında resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İdari Otoriteler 17 Mayıs sonrası için henüz herhangi bir karar vermemişken, 22/29 Mayıs tarihlerinde seçim toplantılarının yapılmasının mümkün olmadığını ileri sürmek hukuken mümkün gözükmemektedir. Tüm bu belirlemeler çerçevesinde, bugün itibariyle, seçim sürecinin işlemesine ve seçimin belirlenen tarihte yapılmasına engel bir hal bulunmamaktadır.

Bu çerçevede, gerek seçim sürecine halel gelmemesi ve gerekse bugüne kadar başvuran adaylar ile 07.05.2021 saat 18.00’e kadar başvurmayı düşünen adayların bir hak kaybına uğramaması için Tüzüğümüzün 61. maddesi çerçevesinde seçim sürecinin devam ettiğini saygıyla arz ederiz.”

Bu Yazıya Tepki Ver