GERÇEK BAKIŞ ORTAK YAYIN: Millet İttifakı’nın adayı Kılıçdaroğlu

ali tarakcı ferit atay gerçek bakış

gerçektivi ekranlarının artık vazgeçilmez programı olan ve gerçektivi takipçilerinden yoğun ilgi gören “Gerçek Bakış”, sevilen formatı ORTAK YAYIN ile izleyicileriyle buluşuyor. Bu akşam da Gerçek Bakış yine özel bir gündem programı ile, ZANKA TV ortak yayınıyla karşınızda…

Ali Tarakcı, bu programda Ferit Atay ile ekranı paylaşacak. Programın ana gündeminde “Millet İttifakı’nın adayı Kılıçdaroğlu mu olacak?” sorusu olacak.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

21 Aralık 2022 saat 21.30’da canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte gecenin konuları:

– İmamoğlu: “Ben CHP’liyim ve her CHP’linin ailesinin lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu adaydır”
– Demirtaş’ın seçimlerle ilgili açıklamasına destek veren İmamoğlu, “İnşallah bu süreç onu da ailesine kavuşturacak” dedi.
– Demirtaş’tan muhalefete: “Bu kritik döneme koltuk paylaşımı olarak bakmak, tarihi fırsatı heba etmektir. Hepimiz sorumluluk alıp fedakarlık yapmalıyız”
– Akşener: “Haksızlığa uğradığında nasıl Erdoğan’ın, linç edilmeye çalışıldığında nasıl Kılıçdaroğlu’nun yanına koştuysam, bu defa da İmamoğlu’nun yanına koştum”
– Gazeteci Seyhan Avşar, suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘helalleşme videosu’ ile ilgili, “Yaşadığım sürece, hatta ölürsem, öldükten sonra sözlerimin arkasında duracağım. Bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyuyla paylaşacağım” dediğini aktardı.
– CHP ve İYİ Parti Sedat Peker’in Sırlarının Peşine Düştü
– Cemal Enginyurt ve Ümit Özdağ, daha önce Birleşik Arap Emirlikleri’ne Sedat Peker ile görüşmek için başvurdu. Enginyurt ve Özdağ’ın girişimleri sonuçsuz kaldı.

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.