GERÇEK BAKIŞ ORTAK YAYIN: Süfli heveslere kapılıp ülkeyi terk etmeyin

ali tarakcı şaban sevinç 28092022-3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi ekranlarının artık vazgeçilmez programı olan ve gerçektivi takipçilerinden yoğun ilgi gören “Gerçek Bakış”, sevilen formatı ORTAK YAYIN ile izleyicileriyle buluştu. Bu akşam da Gerçek Bakış yine özel bir gündem programı ile, Bizim TV ortak yayınıyla karşınızda oldu

Ali Tarakcı, bu programda Şaban Sevinç ile ekranı paylaştı. Programın ana gündemindeCumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yurt dışına gidenlere yönelik süfli sözü” vardı.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

28 Eylül Ağustos 2022 saat 23.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte gecenin konuları:

– Süfli (adi, aşağılık, bayağı) heveslere kapılıp ülkeyi terk etmeyin.. Yoksa acıyarak bakılırsın.
– Turhan Çömez’den Erdoğan’a ‘Porsche’li yanıt
– CHP ve İyi Parti arasında neler oluyor
– Akşener CHP’ye neden kızdı



Beykoz’da Sedat Peker’in el konulan evinin önünde sabah 09.30’da saldırı gerçekleşti. İddiaya göre otomobille evin önüne giden saldırganlar peş peşe ateş açtı.

Saldırıda Peker’in yakın adamlarından olduğu iddia edilen Yılmaz Günay üç kurşunla yaralandı. Hastaneye kaldırılan Günay’ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver