Golbolda kadınlardan gol yağmuru

golbol milli takım
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunlarının ilk gününde Golbol Kadın Milli Takımı ev sahibi Japonya’yı 7-1 yenerek süper bir başlangıç yaptı, şampiyonluktaki iddiasını ortaya koydu. Sevda Altunoluk 4 golle yıldızlaştı. Erkek Milli Takımımız ise Avrupa şampiyonu rakibi Almanya’ya 6-4 mağlup oldu

2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarında heyecan başladı. İlk gün müsabakalarında Golbol Kadın Milli Takımımız yüzümüzü güldürdü. Ay-yıldızlı takımımız D Grubu maçında ev sahibi Japonya ile karşılaştı. Rakibi karşısında çok üstün bir oyun ortaya koyan millierimiz maçtan 7-1 galip ayrıldı. 2016 Rio’da altın madalya kazanan milli takım, maçın ilk yarısını 3-1 önde tamamladı. Milli Takımın golleri Sevda Altunoluk (4), Fatma Gül Güler (2) ve Reyhan Yılmaz’dan geldi.

KADINLARDA İKİNCİ RAKİP MISIR

Kadın Milliler, gruptaki ikinci maçında perşembe TSİ 08.45’te Mısır’la karşılaşacak. Golbol Erkek Milli Takımımız ise B Gruba’ndaki ilk sınavında son Avrupa şampiyonu Almanya’ya 6-4 yenilmekten kurtulamadı. Almanlar ilk yarıyı da 4-2 önde kapattı. Ay-yıldızlı ekibin golleri Tuncay Karakaya (3) ve Ekrem Gündoğdu’dan geldi. Türkiye gruptaki ikinci maçında 27 Ağustos Cuma günü TSİ 03.00’da Belçika’yla karşılaşacak.

Bu Yazıya Tepki Ver