Gözler kalecilerde

altay bayındır uğurcan çakır
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı-lacivertliler, Bakasetas ve Berat’a nefes aldırmayacak. Hedef belli: Rakip hücuma çıkarken yapılacak presle topu ikinci bölgede kazanıp hızlı ataklarla bordo-mavilileri avlamak

Süper Lig’in ilk 8 haftasını lider tamamlayan Fenerbahçe ile ikinci sıradaki takipçisi Trabzonspor, pazar günü karşı karşıya gelecek. Trabzon’daki bu kritik mücadelede iki takımın da kalecilerinin performansı, skor adına belirleyici olacak. Sarı-lacivertli formayla ligde 8 maça çıkan Altay Bayındır, bu karşılaşmaların 3’ünde gol yemedi. Genç eldiven, 5 maçta ise 6 gole engel olamadı. 8 maçta 17 kurtarış yapan milli file bekçisi, bu alanda yüzde 74 ortalama tutturdu.

Ceza sahası içinden gelen 14 şutta 5 kez kalesini kapatamayan Altay Bayındır, ceza sahası dışından da 1 gol yedi. Bordo-mavililerin yıldızı Uğurcan Çakır da ligde oynadığı 8 maçta sadece 2 kez kalesini kapattı, toplamda ise filelerinde 8 gol gördü. 30 kurtarış yapan milli eldiven, yüzde 79 kurtarış istatistiği tutturdu. Genç file bekçisi, ceza sahası içinden gelen 25 şutta 8 gol yedi. Uğurcan, ceza sahası dışından gelen 13 şutta ise kalesini kapatmayı başardı.

Bu Yazıya Tepki Ver