Halil Akbunar Aslan’a doğru

DepoPhotos_16640454
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe, Galatasaray’ın listesindeki yıldızı parlayan milli kanat oyuncusunun transferine yeşil ışık yaktı. Hoca konusu çözülünce resmi teklifin yapılması bekleniyor

Süper Lig’de geride kalan sezon kaptanı olduğu Göztepe’de gösterdiği 9 gol, 10 asistlik başarılı performansıyla ilk kez A Milli Takım’a seçilen ve dikkatleri üzerine çeken Halil Akbunar, Galatasaray’ın transfer listesinin ilk sıralarında yer alıyor. Cim Bom’un 27 yaşındaki kanat oyuncusuna olan ilgisine 3 milyon Euro’luk bonservis bedeli biçen Göztepe’den yeşil ışık geldi.

TERİM’İN KALMASINI İSTİYOR

Henüz resmi bir teklif almamış olmamalarına rağmen Galatasaray’ın yanı sıra birçok kulübün Akbunar’a ilgisini bildiklerini belirten İzmir ekibinin 2. Başkanı Talat Papatya, “Halil için de Göztepe için de iyi olacak şartlar oluşursa transfere onay veririz” dedi. A Milli Takım’ın EURO 2020 kadrosundan çıkarılmasının üzüntüsünü yaşayan Halil, Galatasaray’a Fatih Terim’in kalması şartıyla sıcak bakıyor. Başarılı futbolcu ayrıca yıllardır formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı Göztepe’den kolay kolay kopmak istemiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver