Haluk Levent, Ahbap’ı denetleyecek ilk kurumu açıkladı

haluk levent
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatçı Haluk Levent, Ahbap’a yapılan deprem yardımlarının nereye harcandığının takip edilmesi için anlaştıkları yerli denetçiyi duyurdu. Levent, bağımsız yerli denetçinin Türkiye Serbes Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği olduğunu açıkladı.

Sanbatçı Haluk Levent, depremzedeler için Ahbap’a yapılan para yardımlarını denetleyecek bağımsız yerli kuruluşu açıkladı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Haluk Levent, “Uluslararası denetim şirketlerini ve Türk denetim şirketini bugün açıklayacağımızı belirtmiştik. TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ tüm satın almalar süresince Ahbap’ı denetleyecek. Yurtdışı firmasını 4 saate açıklayacağız” diyerek ilk denetleyiciyi duyurdu.

10 kenti vuran depremlerin hemen ardından başlayan yardım çalışmaları nedeniyle hedef gösterilen ve sitesi siber saldırılara maruz kalan Ahbap’ın kurucusu ve başkanı Haluk Levent, derneğin hesaplarını bağımsız denetime açtıklarını açıklamıştı.

Haluk Levent, bütün satın almaların denetlenmesi için biri uluslararası biri yerli olmak üzere iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurmuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver