Hamamda uyudu canından oldu

18146038
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isıtma sistemini yakarak hamama giren 37 yaşındaki Sazak bir süre sonra uykuya daldı. Elif T. arkadaşının hareketsiz olduğunu görünce sağlık ekiplerini çağırdı. Ancak kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Ömer Sazak hayatını kaybetti.

Karaman’da hamam işletmeciliği yapan bir kişi göbek taşında öldü. Olay, akşam saatlerinde Mansurdede Mahallesi 86. Sokak’ta bulunan Tarihi Lel Hamamında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk babası olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Ömer Sazak, işletmeciliğini yaptığı hamama kız arkadaşı Elif T. ile birlikte temizlik yapmaya geldi. Sazak, pandemi nedeniyle uzun süredir kapalı olan hamamı yaktı. Bir süre sonra da göbek taşında uyudu.

KIPIRDAMAYINCA KUŞKULANDI

Elif T., Sazak’ı uzun süre sonra göbek taşının yanında kıpırdamadan yerde yatar vaziyette görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi Sazak’ın hayatını kaybettiğini tespit ederken polis hamamda güvenlik tedbiri aldı. Olayı duyarak gelen Sazak’ın yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Ömer Sazak’ın cenazesi, morga kaldırıldı.

ELİF T. DE FENALAŞTI

Sazak’ın kalp krizi geçirmesi sonucu ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsiden sonra ortaya çıkacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  Öte yandan olay yerinde bir süre sonra aşırı sıcak nedeniyle fenalaşan Elif T. de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



Bu Yazıya Tepki Ver