Hayat müşterek ama ödüller ayrı

hande
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girne Amerikan Üniversitesi’nin düzenlediği törende Hande Erçel “En iyi kadın oyuncu’, sevgilisi Kerem Bürsin de ‘En iyi erkek oyuncu’ ödülünü aldı.

Maldivler tatili ile taçlandırdıkları ilişkilerini oyunculukları gibi başarıyla yürüten Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Girne Amerikan Üniversitesi’nin ödül gecesinde boy gösterdi. Üniversitenin kuruluşunun 35. Yılı için düzenlenen ‘Golden Wings Ödül Töreni’nde her ikisi de ödül aldı. Gecede şıklığıyla göz kamaştıran Erçel ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’, Kerem Bürsin ise ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

İÇİMDEN GELDİ PAYLAŞTIM

Tören sonrası gazeteciler ile sohbet eden İkiliden Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin’in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla kutlamasının hatırlatılması üzerine, “İçimden geldi, paylaştım” ifadelerini kullandı. Bürsin ise muhabirlerin, “Birbirinize şanslı geldiğinizi düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusuna “Kesinlikle” cevabını verdi. Daha önce iki oyuncu da ilişkileri nedeniyle kendisini şanslı saydığını dile getirmişti.

Bu Yazıya Tepki Ver